Hôtel Club MMV Les Brévières

Chemin du Barrage, 73320 Tignes 45.508507,6.919928 Telefon: +33 (0)7 57 92 18 91 Prikaži na zemljevidu

Hôtel Club MMV Les Brévières se nahaja v osrčju vasi, ki je del velikega smučišča Tignes, le 150 m od najbližjih sedežnic.

Ta nastanitev je popolna za družine z otroki, saj cena med drugim vključuje animacijo in varstvo otrok vse do 18. leta starosti.

Nastanitev Hôtel Club MMV Les Brévières sestavlja 131 udobnih sob, ki so bile nedavno prenovljene v sodobnem slogu. Na voljo so sobe z dvema ali tremi enojnimi posteljami – če je gostov več, se dve sobi povežeta v primerni kombinaciji glede na število gostov (največ 5). Vsaka soba vključuje TV z ravnim zaslonom, brezplačen Wi-Fi, izdelke dobrodošlice, vsakodnevno čiščenje in brisače, ki se menjajo dvakrat tedensko. Za še večje razvajanje lahko ob doplačilu naročite paket dobrodošlice s šampanjcem in prigrizki, ali pa VIP paket, ki vključuje boljšo posteljo, pladenj z napitki in prigrizki, 2 cocktaila v baru ter izposojo kopalnega plašča in copat ob vstopu v center sprostitve Espace Aquarelaxant.

Hotel se ponaša z barom, ki se odpira na dvorano za prireditve, kjer se zjutraj odvija jutranja telovadba, zvečer pa številni zanimivi dogodki.

Za vaše dobro počutje bo poskrbel center dobrega počutja z dvema jacuzzijema, hamamom, savno ter široko ponudbo nege telesa in masaž, ki so vam na voljo ob predhodni rezervaciji.

Pričakujeta vas tudi velika restavracija in bar. Izbirate lahko med polpenzionom in polnim penzionom z All Inclusive opcijo. Dan začnite z bogatim zajtrkom, ki vključuje rogljičke, palačinke, narezke, sire, jajca in sveže omlete, zvečer pa se pogostite z bogatim izborom jedi priznanega kuharja Cédrica Campanelle, ki po novem vključujejo tudi veganske in brezglutenske opcije. Za konec se lahko še posladkate s katero od sladic, kot so vaflji, torte, krofi, sladkorna pena itd. Poleg tega vam na dan odhoda ob doplačilu pripravijo pakirano kosilo, ki ga lahko vzamete s sabo na pot.

V nastanitvi Hôtel Club MMV Les Brévières se nahaja tudi trgovina s smučarsko opremo, kjer se lahko že vnaprej dogovorite za izposojo vsega potrebnega za brezskrbno smuko, medtem ko si na recepciji lahko izposodite knjige, družabne igre in športno kamero. Od doplačilu lahko dostopate tudi do pralnice.

Na svoj pametni telefon si naložite priročno aplikacijo mmv CLUB, s pomočjo katere lahko z lahkoto opravite online check-in in check-out, rezervirate in plačate storitve v centru dobrega počutja, ter izveste vse o programu aktivnosti za vaše otroke in aktualnih dogodkih na smučišču Tignes.

Zunanje parkirišče je vključeno v ceno.

Hôtel Club MMV Les Brévières se ponaša z odličnim varstvom za otroke, ki je glede na starostne skupine primerno za otroke vse do 18. leta starosti. Malčki do treh let bodo uživali ob poslušanju pravljic in sodelovanju pri različnih zabavnih igricah; otroci do 6 let se bodo pomerili v kepanju, postavljanju snežakov, iskanju sledi in podobnem; tisti do 10 let pa bodo postali strokovnjaki v rabi naravnih materialov za preživetje ter sodelovali pri iskanju zaklada in spektaklu ob koncu tedna. Najstniki (v času francoskih počitnic) pa bodo v skupini do 13 oz. do 17 let lahko izbirali med številnimi aktivnostmi, kot so drsanje, sankanje, filmska srečanja, tekmovanja med hoteli, airboarding, snowtubing, deskanje, itd. Dostop bodo imeli tudi do prostorov SQ@T, kjer so jim na voljo igralne konzole, čelade za virtualno resničnost, fotelji, itd.

Sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam, so na voljo ob predhodnem dogovoru.

Hišni ljubljenčki žal niso dovoljeni.

Gostje nastanitve Hôtel Club MMV Les Brévières v Tignesu so predvsem pohvalili odmaknjeno lokacijo, prijazno osebje in dostop do wellnessa.

Oddaljenost objekta od:
  • Najbližjega smučišča: 650m
  • Trgovine z živili: 300m
  • Centra vasi: 7600m
  • Restavracije: 450m
  • Glavnega smučišča: 650m

Razpoložljivost namestitve Hôtel Club MMV Les Brévières

Dvoposteljna soba standard
12 m2 WiFi MAX 2 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji
1x soba: 1x dvojna postelja
LCD TV
telefon
nekadilska
sef
shramba za smuči
brezžična internetna povezava
Triposteljna soba standard
14 m2 WiFi MAX 3 1 spalnica in 1 kopalnica 3 postelje
1x soba: 3x enojna postelja
telefon
nekadilska
sef
shramba za smuči
brezžična internetna povezava
Štiriposteljna soba standard
24 m2 WiFi MAX 4 2 spalnici in 1 kopalnica 4 postelje
2x soba: 1x dvojna postelja
LCD TV
telefon
nekadilska
sef
shramba za smuči
brezžična internetna povezava
Soba s/z 5 posteljami
26 m2 WiFi MAX 5 2 spalnici in 1 kopalnica 5 postelj
1x soba: 1x dvojna postelja 1x soba: 3x enojna postelja
telefon
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Hôtel Club MMV Les Brévières

Lokacija namestitve Hôtel Club MMV Les Brévières

45.508507
6.919928