Holiday Home Ivona

Kovnici bb, 20270 Vela Luka 42.989136,16.686615 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Ta sredozemska kamnita sončna hiša se nahaja med oljčnimi nasadi, ki se raztezajo do morja, in je obdana z zidovi iz kamna nekdanjih delavcev. Vsebuje dve spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom in stranišče s tušem. Poganja jo sončna energija. Na prostorni terasi je zidani kamin. Prav tako ima 2 parkirna mesta.
Globoka uvala Žukova, ki je oddaljena 6 km od Vele Luke, ima zadnji del ceste makadam. Uvala je obrnjena proti otoku Hvar in obdana z borovim gozdom. V uvali se nahaja nekaj vikendic, ki so v preteklosti služile kot zavetje ribičem v primeru slabega vremena. Danes so prilagojene za namestitev gostov, ki si želijo miru in samote ter uživanja v popolni naravi. Zadnji del poti je makadamska in dolga približno 500 metrov. Vse hiše v uvali Žukova so tipa robinzonskega in nimajo električne energije iz mestnega omrežja, temveč jo dobivajo s pomočjo sončne energije.
Število parkirnih mest: 2 Razdalja parkirišča: 10 m Zasebno parkirišče na parceli

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Holiday Home Ivona

3-sobna vila 4 osebe - terasa
WiFi MAX 4 2 spalnici in 2 kopalnici 4 postelje
Ta sredozemska kamnita sončna hiša se nahaja med oljčnimi nasadi, ki se raztezajo do morja, in je obdana z zidovi iz kamna nekdanjih delavcev. Vsebuje dve spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom in stranišče s tušem. Poganja jo sončna energija. Na prostorni terasi je zidani kamin. Prav tako ima 2 parkirna mesta. Globoka uvala Žukova, ki je oddaljena 6 km od Vele Luke, ima zadnji del ceste makadam. Uvala je obrnjena proti otoku Hvar in obdana z borovim gozdom. V uvali se nahaja nekaj vikendic, ki so v preteklosti služile kot zavetje ribičem v primeru slabega vremena. Danes so prilagojene za namestitev gostov, ki si želijo miru in samote ter uživanja v popolni naravi. Zadnji del poti je makadamska in dolga približno 500 metrov. Vse hiše v uvali Žukova so tipa robinzonskega in nimajo električne energije iz mestnega omrežja, temveč jo dobivajo s pomočjo sončne energije. Število parkirnih mest: 2 Razdalja parkirišča: 10 m Zasebno parkirišče na parceli
TV
dnevno-bivalni prostor
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Holiday Home Ivona

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Lokacija namestitve Holiday Home Ivona

    42.989136
    16.686615