Urban

Creska 6, 52440 Poreč 45.240234,13.60495 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Urban Studio apartma, ki se nahaja v neposredni bližini morja (5 minut hoje), v uglednem naselju Špadići v Poreču s hišami za družine.

V apartmaju se nahaja majhna, vendar popolnoma opremljena kuhinja, kjer si lahko pripravite okusen zajtrk ali po želji skuhate romantično večerjo za dva. Pokrita terasa je idealna za obroke in sprostitev. Apartma ima svoj vhod, kar vam zagotavlja maksimalno zasebnost. Na voljo imate brezplačen WI-FI, klimatsko napravo, SAT/TV in žar, ki se nahaja v dvorišču za hišo.

Zasebno parkirno mesto se nahaja neposredno pred apartmajem.

Do središča Poreča in znamenite bazilike Eufrazije, ki je uvrščena na UNESCO-v seznam svetovne dediščine, je mogoče priti peš po prijetnem sprehodu ob morju. Hišni ljubljenčki so dobrodošli, z možnostjo uporabe velikega vrta in zelenih površin/ gozdička za sprehode.

Odlična lokacija v bližini morja in središča Poreča bo vaš dopust naredila prijeten in sproščujoč. Dobrodošli!

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 400m

Razpoložljivost namestitve Urban

Studio apartma 2 osebi - balkon / terasa
30 m2 WiFi MAX 2 2 postelji
Urban Studio apartma, ki se nahaja v neposredni bližini morja (5 minut hoje), v uglednem naselju Špadići v Poreču s hišami za družine. V apartmaju se nahaja majhna, vendar popolnoma opremljena kuhinja, kjer si lahko pripravite okusen zajtrk ali po želji skuhate romantično večerjo za dva. Pokrita terasa je idealna za obroke in sprostitev. Apartma ima svoj vhod, kar vam zagotavlja maksimalno zasebnost. Na voljo imate brezplačen WI-FI, klimatsko napravo, SAT/TV in žar, ki se nahaja v dvorišču za hišo. Zasebno parkirno mesto se nahaja neposredno pred apartmajem. Do središča Poreča in znamenite bazilike Eufrazije, ki je uvrščena na UNESCO-v seznam svetovne dediščine, je mogoče priti peš po prijetnem sprehodu ob morju. Hišni ljubljenčki so dobrodošli, z možnostjo uporabe velikega vrta in zelenih površin/ gozdička za sprehode. Odlična lokacija v bližini morja in središča Poreča bo vaš dopust naredila prijeten in sproščujoč. Dobrodošli!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Urban

Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Sušilni stroj
 • Lokacija namestitve Urban

  45.240234
  13.60495