Holiday House Ritoša, for max 9 persons beach area

I.L.Ribara 3, 52440 Poreč 45.21875,13.600861 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Hiša Ritoša se nahaja na zavidljivi lokaciji v Poreču, blizu najlepših plaž in le 10 minut hoje od središča mesta ter vseh znamenitosti v Poreču. Apartma velikosti 65m2 se nahaja na prvem nadstropju z balkonom, kjer lahko uživate v kozarcu vina, ki ga proizvajajo lastniki. Sestavljen je iz 3 spalnic, kopalnice, kuhinje in dnevne sobe. Imate tudi možnost zajtrka, ki se doplača, kjer lahko poskusite domače marmelade, ki jih proizvaja družina Ritoša - lastniki.

Lastniki so vedno na voljo za pomoč in vprašanja. Govorijo več jezikov, zato ni težav pri komunikaciji.

Kontinentalni zajtrk se vsako jutro postreže na nepremičnini.

Kot del penziona Ritoša se lahko sprostite na terasi in v vrtu.

Evfrazijeva bazilika in glavni trg v Poreču sta oddaljena 2,3 km od nepremičnine. Letališče Pula je oddaljeno 44 km. Na voljo je tudi prevoz z letališča, ki se doplača.

Hiša Ritoša se nahaja na zavidljivi lokaciji v Poreču, blizu najlepših plaž (9 minut hoje) in le 10 minut hoje od središča mesta ter vseh znamenitosti v središču Poreča. Soba z lastno kopalnico se nahaja na prvem nadstropju s majhnim balkonom, kjer lahko uživate v kozarcu vina, ki ga proizvajajo sami lastniki. Na voljo je tudi možnost doplačila za zajtrk, kjer lahko poskusite domače marmelade, ki jih proizvaja družina Ritoš - lastniki hiše. Kot del Hiše Ritoša se lahko sprostite na terasi in v vrtu.
Evfrazijeva bazilika in glavni trg Poreča sta oddaljena 2,3 km od nastanitve.
Letališče Pula je oddaljeno 44 km. Na voljo je tudi prevoz z letališča, ki pa se doplača.

Oddaljenost objekta od:
  • Plaže: 500m

Razpoložljivost namestitve Holiday House Ritoša, for max 9 persons beach area

4-sobni apartma 6 oseb - balkon
65 m2 WiFi MAX 6 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj
Hiša Ritoša se nahaja na zavidljivi lokaciji v Poreču, blizu najlepših plaž in le 10 minut hoje od središča mesta ter vseh znamenitosti v Poreču. Apartma velikosti 65m2 se nahaja na prvem nadstropju z balkonom, kjer lahko uživate v kozarcu vina, ki ga proizvajajo lastniki. Sestavljen je iz 3 spalnic, kopalnice, kuhinje in dnevne sobe. Imate tudi možnost zajtrka, ki se doplača, kjer lahko poskusite domače marmelade, ki jih proizvaja družina Ritoša - lastniki. Lastniki so vedno na voljo za pomoč in vprašanja. Govorijo več jezikov, zato ni težav pri komunikaciji. Kontinentalni zajtrk se vsako jutro postreže na nepremičnini. Kot del penziona Ritoša se lahko sprostite na terasi in v vrtu. Evfrazijeva bazilika in glavni trg v Poreču sta oddaljena 2,3 km od nepremičnine. Letališče Pula je oddaljeno 44 km. Na voljo je tudi prevoz z letališča, ki se doplača.
TV
balkon
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
brezžična internetna povezava
Dvoposteljna soba - balkon
25 m2 MAX 3 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji + 1 možnost dodatnega ležišča
Hiša Ritoša se nahaja na zavidljivi lokaciji v Poreču, blizu najlepših plaž (9 minut hoje) in le 10 minut hoje od središča mesta ter vseh znamenitosti v središču Poreča. Soba z lastno kopalnico se nahaja na prvem nadstropju s majhnim balkonom, kjer lahko uživate v kozarcu vina, ki ga proizvajajo sami lastniki. Na voljo je tudi možnost doplačila za zajtrk, kjer lahko poskusite domače marmelade, ki jih proizvaja družina Ritoš - lastniki hiše. Kot del Hiše Ritoša se lahko sprostite na terasi in v vrtu. Evfrazijeva bazilika in glavni trg Poreča sta oddaljena 2,3 km od nastanitve. Letališče Pula je oddaljeno 44 km. Na voljo je tudi prevoz z letališča, ki pa se doplača.
TV
balkon
klimatska naprava
minibar
ločen WC

Storitve nastanitve Holiday House Ritoša, for max 9 persons beach area

Parkirišče
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Lokacija namestitve Holiday House Ritoša, for max 9 persons beach area

    45.21875
    13.600861