Holiday Home Nina Plitvine

Plitvine bb, 20270 Vela Luka 42.968903,16.703491 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Ta prekrasna vila s svojim zasebnim bazenom in čudovito teraso s pogledom na zaliv Velolučki. Okolica je slikovita, obdana z oljkami. Ima hitri dostop do plaže in bližnje plaže, ki je primerna za manjše otroke.

Če iščete idealno namestitev za počitnice za sebe in svojo družino, vam predstavljamo vilo Plitvine, ki se nahaja v Veli Luki, na zahodnem delu otoka Korčula.
Od centra mesta, polnega turističnih vsebin, je oddaljena le 1500 m, od morja pa 100 m.
Ta vila s svojim bazenom je zgrajena v tradicionalnem dalmatinskem slogu in je bila obnovljena leta 2016. Nahaja se na velikem zemljišču, velikem 1700 m2, ki je prepleteno z zelenico in različnimi sredozemskimi rastlinami.
Ima dve spalnici in dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in zasebno parkirno mesto z brezplačnim brezžičnim internetom.

Ponuja pogled na morje in lahko sprejme do 6 oseb, zato je primerna za družinske počitnice z otroki ali poletno bivanje s prijatelji.
Vila Plitvine - Zasebnost - brez sosedov. Čudovit pogled na zaliv Velolučki.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Holiday Home Nina Plitvine

3-sobna vila 6 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
85 m2 WiFi MAX 6 2 spalnici in 2 kopalnici 6 postelj
Ta prekrasna vila s svojim zasebnim bazenom in čudovito teraso s pogledom na zaliv Velolučki. Okolica je slikovita, obdana z oljkami. Ima hitri dostop do plaže in bližnje plaže, ki je primerna za manjše otroke. Če iščete idealno namestitev za počitnice za sebe in svojo družino, vam predstavljamo vilo Plitvine, ki se nahaja v Veli Luki, na zahodnem delu otoka Korčula. Od centra mesta, polnega turističnih vsebin, je oddaljena le 1500 m, od morja pa 100 m. Ta vila s svojim bazenom je zgrajena v tradicionalnem dalmatinskem slogu in je bila obnovljena leta 2016. Nahaja se na velikem zemljišču, velikem 1700 m2, ki je prepleteno z zelenico in različnimi sredozemskimi rastlinami. Ima dve spalnici in dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in zasebno parkirno mesto z brezplačnim brezžičnim internetom. Ponuja pogled na morje in lahko sprejme do 6 oseb, zato je primerna za družinske počitnice z otroki ali poletno bivanje s prijatelji. Vila Plitvine - Zasebnost - brez sosedov. Čudovit pogled na zaliv Velolučki.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Holiday Home Nina Plitvine

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve Holiday Home Nina Plitvine

    42.968903
    16.703491