Apartments Tonka

, 21412 Pučišća 43.3475,16.731389 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Nahaja se na 500 metrov od plaže Sveti Rok in 700 metrov od plaže Macel, Apartmaji Tonka ponujajo sobe z klimatsko napravo in zasebno kopalnico v Pučišća. Ta nastanitev ponuja dostop do terase in brezplačno zasebno parkirišče. Bol Promenade je oddaljen 21 km od apartmaja, Bol Bus Station pa 21 km.

Enote imajo brezplačen WiFi, pralni stroj in TV s satelitskimi kanali. Vse enote vključujejo aparat za kavo in zasebno kopalnico s prho in sušilcem za lase, nekatere sobe pa imajo popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem. V apartmajskem kompleksu je vsaka enota opremljena s posteljnino in brisačami.

Možnosti prehranjevanja so na voljo v bližini apartmaja.

Muzej oljčnega olja Brac je oddaljen 22 km od apartmajev Tonka, Gažul pa 13 km. Najbližje letališče je letališče Brac, ki je oddaljeno 14 km od nastanitve.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Apartments Tonka

4-sobni apartma 5 oseb - balkon
110 m2 WiFi MAX 5 3 spalnice in 3 kopalnice 5 postelj
Stanovanje se nahaja v samem središču Pucišce, na blagem pobočju nad pristaniščem, približno 100 m od morja. Njegove izjemno lepe zgradbe pričajo o spretnosti prebivalcev Pucišce pri obdelavi kamna. Prostorno, s tremi spalnicami, klimatizirano in moderno opremljeno stanovanje bo zadovoljilo vse vaše potrebe in vam ponudilo nepozabno počitniško doživetje. V povezavi s temi apartmaji je na voljo tudi terasa z žarom in čudovitim razgledom na celotni zaliv ter kraj Pucišce. Oprema apartmaja: Kopalnica, Stranišče, Pralni stroj, TV, Satelitski kanali, WIFI, Pečica, Mikrovalovna pečica, Aparat za kavo, Pomivalni stroj, Hladilnik, Zamrzovalnik, Opekač kruha, Vodni grelnik, Balkon, Klimatska naprava, Centralno ogrevanje, Žar, Tuš, Kad.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
brezžična internetna povezava
3-sobni apartma 4 osebe - balkon
60 m2 WiFi MAX 4 2 spalnici in 2 kopalnici 4 postelje
Stanovanje se nahaja v samem središču Pucišca, na blagem pobočju nad pristaniščem, približno 100 m od morja. Izjemno lepe zgradbe pričajo o kamnoseški spretnosti prebivalcev Pucišca. Dve spalnici, prostorno, klimatizirano, moderno opremljeno stanovanje bo zadovoljilo vse vaše potrebe in vam ponudilo nepozabno počitniško doživetje. V povezavi s temi apartmaji je na voljo tudi žar-terasa s čudovitim razgledom na celotni zaliv in kraj Pucišca. Oprema apartmaja: Kopalnica, Stranišče, TV, Satelitski kanali, WIFI, Pečica, Aparat za kavo, Pomivalni stroj, Hladilnik, Zamrzovalnik, Opekač kruha, Kuhalnik vode, Balkon, Klimatska naprava, Centralno ogrevanje, Žar, Tuš, Sušilec za lase.
TV
balkon
klimatska naprava
brezžična internetna povezava
2-sobni apartma 3 osebe - balkon
50 m2 WiFi MAX 3 1 spalnica in 1 kopalnica 3 postelje
Stanovanje se nahaja v samem središču Pucišce, na blagi vzpetini nad pristaniščem, približno 100 m od morja. Njegove izjemno lepe zgradbe pričajo o kamnoseški spretnosti prebivalcev Pucišce. To prostorno enosobno stanovanje, klimatizirano in sodobno opremljeno, bo zadovoljilo vse vaše potrebe in vam ponudilo nepozabno počitnice. V povezavi s temi apartmaji je tudi žar-terasa z veličastnim razgledom na celotni zaliv in kraj Pucišca. Apartmajske storitve: Kopalnica, Stranišče, Pralni stroj, TV, Satelitski kanali, WIFI, Aparat za kavo, Hladilnik, Zamrzovalnik, Opekač kruha, Vodni grelnik, Balkon, Klimatizacija, Centralno ogrevanje, Žar, Tuš, Sušilec za lase.
TV
balkon
klimatska naprava
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Apartments Tonka

Internet
  • Brezžična internetna povezava
  • Internetna povezava
  • Parkirišče
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Lokacija namestitve Apartments Tonka

    43.3475
    16.731389