Apartments Pical near the beach and city center

Stipe Rajka 32, 52440 Poreč 45.234589,13.603638 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Prosim molim te

Apartmaji Pical (Apartma A2+2 Ivana in A2 SANDRA)

Apartma A2+2 Ivana in Apartma A2 SANDRA (Apartmaji Pical) se nahajata v naselju Pical v Poreču, približno 500 m od morja in znane plaže Poreč Pical ter približno 1000 m od zgodovinskega središča Poreča. Apartmaji se nahajajo v 3. nadstropju hiše v stanovanjskem območju z več stanovanjskimi stavbami v vrsti. V stavbi živijo tudi drugi najemniki. V neposredni bližini so športne dejavnosti na morju in na kopnem, restavracije, kavarne, lekarna, zdravnik, banka in vse druge potrebne storitve in objekti za goste. V bližini so tudi hoteli in apartmajski kompleksi.

Apartmaji Pical sta dva apartmaja istega lastnika, gospe Ismete, ki običajno živi v enem, v poletnih mesecih pa oddaja oba apartmaja.

Parkiranje je dovoljeno na javnem parkirišču poleg stavbe, kjer je vedno dovolj prostora in ni dodatnih stroškov za parkiranje.

Apartmaja se vstopa iz skupnega hodnika za oba apartmaja, do katerega se dostopa iz skupnega stopnišča celotne stavbe.

Oba apartmaja imata klimatsko napravo in ogrevanje po potrebi.

Apartma A2 SANDRA je velik približno 30 m2 in sprejme največ 2 osebi. V apartma se vstopa iz skupnega hodnika. Apartma ima eno spalnico velikosti 11 m2 z 1 zakonsko posteljo za 2 osebi. Apartma ima kuhinjo z dnevno sobo velikosti približno 13 m2. Dnevna soba ima kavč. V dnevni sobi je satelitska televizija in brezplačna WI-FI povezava, ki jo lahko gostje prosto uporabljajo. Kuhinja je v istem prostoru kot dnevna soba in gostje lahko uporabljajo štedilnik, hladilnik z zamrzo

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 450m

Razpoložljivost namestitve Apartments Pical near the beach and city center

2-sobni apartma 3 osebe - balkon
45 m2 WiFi MAX 3 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji + 1 možnost dodatnega ležišča
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
brezžična internetna povezava
2-sobni apartma 2 osebi
30 m2 WiFi MAX 2 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji
Apartmaji Pical (Apartma A2+2 Ivana in A2 SANDRA) Apartma A2+2 Ivana in Apartma A2 SANDRA (Apartmaji Pical) se nahajata v naselju Pical v Poreču, približno 500 m od morja in znane plaže Poreč Pical ter približno 1000 m od zgodovinskega središča Poreča. Apartmaji se nahajajo v 3. nadstropju hiše v stanovanjskem območju z več stanovanjskimi stavbami v vrsti. V stavbi živijo tudi drugi najemniki. V neposredni bližini so športne dejavnosti na morju in na kopnem, restavracije, kavarne, lekarna, zdravnik, banka in vse druge potrebne storitve in objekti za goste. V bližini so tudi hoteli in apartmajski kompleksi. Apartmaji Pical sta dva apartmaja istega lastnika, gospe Ismete, ki običajno živi v enem, v poletnih mesecih pa oddaja oba apartmaja. Parkiranje je dovoljeno na javnem parkirišču poleg stavbe, kjer je vedno dovolj prostora in ni dodatnih stroškov za parkiranje. Apartmaja se vstopa iz skupnega hodnika za oba apartmaja, do katerega se dostopa iz skupnega stopnišča celotne stavbe. Oba apartmaja imata klimatsko napravo in ogrevanje po potrebi. Apartma A2 SANDRA je velik približno 30 m2 in sprejme največ 2 osebi. V apartma se vstopa iz skupnega hodnika. Apartma ima eno spalnico velikosti 11 m2 z 1 zakonsko posteljo za 2 osebi. Apartma ima kuhinjo z dnevno sobo velikosti približno 13 m2. Dnevna soba ima kavč. V dnevni sobi je satelitska televizija in brezplačna WI-FI povezava, ki jo lahko gostje prosto uporabljajo. Kuhinja je v istem prostoru kot dnevna soba in gostje lahko uporabljajo štedilnik, hladilnik z zamrzo
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Apartments Pical near the beach and city center

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Apartments Pical near the beach and city center

  45.234589
  13.603638