Apartment Mladinic 524 / Three bedrooms A1

Gospe Lurdske 3, 21412 Pučišća 43.347772,16.731614 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Apartma se nahaja v samem srcu Pučišća, na blagi vzpetini nad pristaniščem, približno 100 m od morja. Njegove izjemno lepe stavbe pričajo o kamnoseški spretnosti prebivalcev Pučišća.
Ta prostoren in udoben apartma vsebuje tri spalnice, dve z zakonsko posteljo in eno z dvema posteljama za eno osebo, televizijo s satelitskimi kanali, WIFI, popolnoma opremljeno kuhinjo, klimatsko napravo, eno kopalnico s tušem, drugo kopalnico s kadjo. Apartma se nahaja v pritličju. Sodobnosti apartmaja: kopalnica, stranišče, pralni stroj, televizija, satelitski kanali, WIFI, pečica, mikrovalovna pečica, aparat za kavo, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik, toaster, grelnik vode, terasa, klimatska naprava, centralno ogrevanje, žar, tuš, kad, sušilec za lase. Dalmatinsko mesto Pučišća je privlačno zaradi čudovite in zaščitene zalivke na sredini severne obale otoka Brač, mirnega kraja za vaše počitnice in pobeg od vsakodnevnega življenja, z zasebnim in hotelskim nastanitvijo ter različnimi drugimi ugodnostmi, potrebnimi za prijetno bivanje pri nas.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Apartment Mladinic 524 / Three bedrooms A1

4-sobni apartma 6 oseb - terasa
98 m2 WiFi MAX 6 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj
Apartma se nahaja v samem srcu Pučišća, na blagi vzpetini nad pristaniščem, približno 100 m od morja. Njegove izjemno lepe stavbe pričajo o kamnoseški spretnosti prebivalcev Pučišća. Ta prostoren in udoben apartma vsebuje tri spalnice, dve z zakonsko posteljo in eno z dvema posteljama za eno osebo, televizijo s satelitskimi kanali, WIFI, popolnoma opremljeno kuhinjo, klimatsko napravo, eno kopalnico s tušem, drugo kopalnico s kadjo. Apartma se nahaja v pritličju. Sodobnosti apartmaja: kopalnica, stranišče, pralni stroj, televizija, satelitski kanali, WIFI, pečica, mikrovalovna pečica, aparat za kavo, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik, toaster, grelnik vode, terasa, klimatska naprava, centralno ogrevanje, žar, tuš, kad, sušilec za lase. Dalmatinsko mesto Pučišća je privlačno zaradi čudovite in zaščitene zalivke na sredini severne obale otoka Brač, mirnega kraja za vaše počitnice in pobeg od vsakodnevnega življenja, z zasebnim in hotelskim nastanitvijo ter različnimi drugimi ugodnostmi, potrebnimi za prijetno bivanje pri nas.
TV
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Apartment Mladinic 524 / Three bedrooms A1

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve Apartment Mladinic 524 / Three bedrooms A1

    43.347772
    16.731614