Teden Bohinja

Bohinj s svojo lepoto in zeleno barvo jezera pomirja in sprošča ter ponuja številne kolesarske in pohodniške aktivnosti. Za adrenalinske navdušence gorska brezpotja in strmi vršaci, za sproščeno aktivnost pa sprehod okoli jezera ali pohod na bljižni hrib in s kolesom po kolesarski poti naokrog - Bohinjska Bistrica – Srednja Vas – Ribčev Laz kjer vas čakajo kulturne, naravne in kulinarične znamenitosti Bohinja.

Spodnja ponudba velja za rezervacije za čas bivanja med 31. avgustom in 6.septembrom, za najmanj 2 nočitvi ali vseh 6 nočitev.

Ob rezervaciji boste gostje prejeli presenečenje v obliki kuponov ugodnosti.

Hotel - penzion Stare **

Družinska nastanitev se nahaja na koncu Bohinjskega jezera, v čudovito mirnem in lepem Ukancu. Idealna lokacija penziona je kot nalašč za ljubitelje aktivnih počitnic. Od spodnje postaje gondole na Vogel je oddaljena le 700m, do obale Bohinjskega jezera pa je le 150m. Nastanitev se ponaša s prelepim razgledom na jezero in okolico. Na voljo vam bo ogromen vrt z ležalniki za uživanje v objemu gora , specialitete domače kuhinje pa boste lahko uživate tudi na čudoviti terasi s pogledom na jezero.

• 10% popust za nakup vstopnice za vodni park Bohinjska Bistrica

• 10% popust pri nakupu vstopnice za gondolo na Vogel

Preberi več in rezerviraj

Hotel - penzion Tripič ***

Družinski hotel vam ponuja enkratno doživetje Bohinja in okolice, nahaja se v samem centru Bohinjske Bistrice, 6 km do Bohinjskega jezera, kamor se lahko zapeljete po lepo urejeni kolesarski stezi in občudujete čisto reko Savo in uživate vonj gozda in pokošenih travnikov. Hotel je obdan z hribi in gorami, ki kar same ponujajo izlete po bližnji okolici in vam omogoča umirjen počitek na hotelskem vrtu.

• 20% popust za nakup vstopnice za vodni park Bohinjska Bistrica

Preberi več in rezerviraj

Sobe in apartmaji Rozman **

Apartmaji Rozman se nahajajo v vasici Srednja Vas, ki je 3 km oddaljena od Bohinjskega jezera. Ravno prav, da se popeljete do jezera s kolesom po urejeni kolesarski poti ali sprehodite in občudujete okoliške hribe. Je tudi odlično izhodišče za okoliške vrhove in vzpon na razgledne točke s pogledom na Bohinjsko jezero.

Preberi več in rezerviraj